GOLFRESOR OCH GOLFSKOLOR UTOMLANDS

Följ med S:t Arild Golfakademi till Vilamoura den 25 november – 2 december 2023

Precis som förra hösten så kommer vi i slutet av november att förlänga golfsäsongen med en härlig spelresa! Ta chansen att återigen följa med till Portugal och härliga Algarvekusten! Denna gång går resan till de mer centrala delarna av Algarve när vi beger oss till populära Vilamoura. Även i år har vi centralt boende med massor av restauranger att utforska. Veckan kommer att fyllas med spel på fyra olika golfbanor, roliga tävlingar och härlig gemenskap.

Läs mer om resan och länk till anmälan genom att klicka på länken nedan:

VÅRENS GOLFSKOLA GÅR TILL PRAIA DÉL REY

Det är dags att boka in vårens golfskola! Den 28 mars - 4 april 2023 åker vi till Praia D´El Rey Golf & Beach Resort som ligger ca en timme norr om Lissabon och breder ut sig längs Atlantkusten. Resorten är bland dom allra bästa i Europa med banorna Praia D´El Rey och West Cliffs. Vi kommer att bo på 5-stjärniga Marriott Praia del Rey.

Denna resa är en klassisk golfskola med träning och spel så varmt välkommen att anmäla dig om du vill få den bästa tänkbara starten på säsongen 2023 tillsammans med andra härliga medlemmar.  

Läs mer om resan och hitta länk för anmälan i dokumentet nedan:

Följ med S:t Arild Golfkademi till Algarve den 26 november – 3 december 2022

Veckan kommer att fyllas med spel på flera olika golfbanor, där topprankade Monte Rei är en utav dem, samt boende på Hotel Prime Energize, en 4* pärla mitt i centrala Monte Gordo i Östra Algarve. Regionen är välkänd för sitt behagliga klimat och vänliga människor.

Östra Algarve tillhör den lite mer genuina delen av den populära Algarvekusten där Monte Gordo är den perfekta utgångspunkten för en spelresa med spel på flera olika banor, utan att behöva sitta för lång tid i en transferbuss. Alla banorna ligger ca 15-20 minuter från Monte Gordo.

Hotel Prime Energize ligger 400 meter från stranden i Monte Gordo och är ett 4* spahotell med modern inredning. Hotellet har en härlig takterrass med härlig utsikt och det finns även en inomhuspool och mindre spa med bland annat massagebehandlingar. Rummen är modernt inredda och har alla bekvämligheter som behövs för en skön vecka. Hotellets restaurang FUEL serverar rätter med lokala och färska råvaror. I resan ingår fyra middagar på hotellet. Resterande kvällar har ni bästa förutsättningar att utnyttja hotellets centrala läge och utforska Monto Gordos lokala restaurangutbud.

Golfmässigt har denna höstresa mer fokus på spelet ute på banan än den mer klassiska träningsresan. Vikten av spelstrategier kommer därför att få stort utrymme och vi kommer krydda golfupplevelserna med roliga tävlingsformat. För att toppa golfupplevelserna till max blir det under veckan spel på fyra olika golfbanor. Förutom höjdaren Monte Rei ingår spel på Quinta do Vale samt populära 36-hålsanläggnignen Quinta da Ria med banorna Ria & Cima.

I PDF:en nedan kan du läsa mer om anläggningen, hotellet och golfskolan. Där ligger även en länk för anmälan till resan. 

Har du frågor eller känner dig osäker på något så tveka inte att höra av er till Peter eller Therés Larsson eller direkt till Fredrik Wickman på Golfbreaks.

Hoppas att du har lust och möjlighet att följa med! 😊