S:T ARILDS MATCHMÄSTERSKAP

Det är 40 medlemmar anmälda till årets tävling vilket gör att det blir åtta grupper med fem spelare i varje grupp och således fyra matcher per person i gruppspelet! 😊

Nedan finner ni matchprogrammet, matchträdet och kontaktuppgifterna till alla deltagare.


TÄVLINGSBESTÄMMELSER

Alla möter alla i gruppen och man får en poäng för seger.

1:an i varje grupp går vidare till slutspel. På detta sätt får alla deltagare spela minst fyra matcher och man blir inte utslagen direkt vid en förlust i gruppspelet.

Vid samma totalpoäng i gruppspelet mellan två spelare så tillämpas inbördes möte för placering.

Man får lov att spela sin match på valfri 18-håls bana. Spelarna som möts kommer överens om tid och plats. Spelaren till vänster i listan ansvarar för att ta kontakt och spelas inom utsatt tid.

Som spelare väljer man själv vilken tee man vill spela från och man erhåller slag efter slopetabellen.

Alla matcher måste avgöras och kan inte delas. Är spelarna lika efter 18 så blir det särspel. Vi ser helst att särspelet sker från hål 1 men det går även att avgöra matchen på tex korthålsbanan (hålen på korthålsbanan har också hcp-index).

Startavgiften på 150 kr som du redan har betalt vid anmälan går vidare till priser för placeringarna 1-4.



DEADLINE FÖR MATCHERNA

Alla gruppspelsmatcher ska avgöras under april-juni månad. Matcherna behöver inte spelas i den ordning som det står i matchprogrammet, det viktiga är att du hinner spela alla dina fyra matcher innan siste juni.

Spelaren till vänster i listan ansvarar för att ta kontakt och spelas inom utsatt tid.

Resultatet i genomförd match förs upp på anslagstavlan i klubbhuset.

Vinnarna i varje grupp går till ett slutspel enligt principen matchstege med direkt utslagning. Vinnaren i grupp 1 möter sedan vinnaren i grupp 2. Vinnaren i grupp 3 möter vinnaren i grupp 4. Vinnaren i grupp 5 möter vinnaren i grupp 6. Vinnaren i grupp 7 möter vinnaren i grupp 8. Slutspelsmatcherna ska avgöras under augusti månad.

Final och match om tredjepris spelas samma dag som Strand Hotel Open den 24 september.

Tävlingen har fått en lite mer synlig anslagstavla i år, precis till höger om tävlingskansliet i klubbhusfoajén, istället för bakom shopdörren… 😉

 
Medlemskommitténs Göran Ylvander är ansvarig för tävlingen och har du några frågor så tveka inte att höra av dig till Göran på goran.k@bahnhof.se

Stort lycka till och ha kul!!! 😊

 

 

GRUPPINDELNING, MATCHPROGRAM OCH KONTAKTUPPGIFTER