VÅRA BANOR

På S:t Arild Golfklubb hittar du förutom vår 18-hålsbana även en 18-håls korthålsbana samt generösa och välskötta träningområden. Utöver banorna så har S:t Arild Golfklubb en avslappnad atmosfär på den gamla skånegården. En skön uteservering, en välsorterad golfshop, en Titleist drivingrange, två padelbanor och en toppmodern inomhusakademi för lektioner, kurser och custom-fitting året runt.

18-hålsbanan - Stora banan
En av Sveriges 50 bästa banor

Vår vackra 18-hålsbana bjuder på utmanande golf för alla kategorier av spelare i en härlig och rogivande miljö. Naturen och den välskötta banan tillsammans med de ständiga vindarna från havet gör banan till en upplevelse både för naturälskaren och den som vill utmana alla de tekniska svårigheterna. Du kryssar fram mellan knevlar och trädholmar där inget hål är det andra likt. Med fem tees på varje hål kan välja att spela banan från 6300 m ner till 4500 m. 

S:t Arild är rankad 42 i Sverige bland landets drygt 460 golfbanor (Svensk Golf 2020) och 2021 står vi värd för Junior SM slag vilket är ett värdskap som vi är mycket stolta över. Den 19-22 juli 2023 står vi värd för LAG-SM Elitserien damer. 

>> Mer information om 18-hålsbanan, banguide, slopetabell etc finner du här

 

Korthålsbana - Lilla banan

En mycket inspirerande par 3 bana komplett med vattenhinder, bunkrar och trädholmar med lika snabba och fina greener som på Stora banan. Perfekt för träning, som uppvärmning inför golfrundan på den Stora banan eller för dig som vill prova på golf. På vår korthålsbana som har nio greener och 18 utslagsplatser mäter hålen mellan 45-85 meter. Korthålsbanan är även öppen för pay and play, det vill säga att du behöver inte ha Gröntkort för att spela. 

>> Mer information om korthålsbanan hittar du här